Jótékonysági akció a Miskolci Állatkertben, csak 100 forint a belépő

Megosztás

Az adventi időszak közeledtével remek jótékonysági akcióval készül a Miskolci Állatkert és a  Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyerekjóléti Intézmény. Az akció keretében mindössze 100 forintért cserébe látogatható az állatkert, amennyiben az érdeklődők hasznos adományokkal érkeznek.

A Miskolci Állatkert és a MESZEGYI közös akciója november 25-én és 26-án tart. A jótékonykodók egy kupont kapnak, mellyel az adományuk leadásának napján száz forint ellenében látogathatja a Miskolci Állatkertet – amennyiben az adomány értéke arányos a belépőjegy értékével. Így most duplán megéri kilátogatni az állatkertbe, mert nemcsak fantasztikus élményekkel gazdagodhatunk, de a rászorulókon is segítünk vele.

Szombaton Veres Pál polgármester is kilátogatott az akcióra egy hatalmas ajándékcsomag társaságában.

 Felkészülni a karácsonyra: erről szól az advent. Nyitottnak kell lennünk arra, hogy jót tegyünk azokkal, akiknek nehéz a helyzete. A mostani egy példaértékű összefogás az állatkert és a MESZEGYI között: szociálisan rászoruló, fogyatékkal élő, átmeneti otthonban lakó gyerekeknek lehet segíteni elsősorban édességgel, könyvekkel, taneszközökkel, jó állapotban lévő ruhákkal – mondta az eseményen a Miskolc Tv stábjának Veres Pál.

Úgy vélem, a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft-t társadalmi szerepvállalásában a rászoruló gyermekek segítésének is meg kell jelennie – fogalmazott Osváth Zoltán, az állatkertet is működtető cég ügyvezetője, aki szerint akár jövőre is folytatni lehet ezt a fajta gyűjtési akciót. Emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy idén is lesz MikuZoo, ahol a gyerekek a park állataival övezve találkozhatnak a Mikulással. 

A Miskolci Állatkert egész évben remek programokat nyújt, néhány héttel ezelőtt Halloween alkalmából rendeztek egy különleges esti programot, amelyről itt írtunk bővebben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás:Minap.hu

Kapcsolódó cikkek